MAVIN KING WAALWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mavin King Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 9:53 Kip kapsalon echt lekker
24 mrt 2024 om 19:41 Nie dotarło
4 mrt 2024 om 10:37 Fresh and delicious like always. My favourite place to order. Was few minutes late but doesn't matter. Was worth it
3 mrt 2024 om 22:06 Ze stonden om 18 uur aan de deur terwijl ik 19.45 besteld had ik lag te slapen en ben gewoon brutaal wakker gebeld tot 3x toe ben naar de voordeur gegaan en heb hem weggestuurd
26 feb 2024 om 9:54 De eerste keer besteld want woon pas in Waalwijk en de kipdoner was heerlijk.
20 jan 2024 om 20:50 The food was amazing,came earlier than the expectation. I am satisfied with my order
7 jan 2024 om 20:54 an hour and a half after the scheduled delivery time, I still don't know where my food is. so I'm curious about asking for my opinion on the meal, since I don't really know how to.
22 dec 2023 om 13:14 Frietjes waren helaas lauw dan wel koud. Smaakte nogsteeds prima Durum xxl kip was heerlijk!
13 dec 2023 om 20:29 Really salty durum meat
11 dec 2023 om 15:29 Super lekker gegeten hadden voor de 1e keer hier bestelt zeker voor herhaling vatbaar. Hadden smiddags al besteld voor half 7 ze waren keurig op tijd